Sanitair plaatsen Den Helder

In iedere woning is sanitair onmisbaar, iedereen heeft immers een toilet en een badkamer. Bouwt u een nieuwe woning en moet er sanitair worden geplaatst? Of voldoet het huidige sanitair in uw huis niet meer aan uw wensen? Bij de door ons aangedragen professional bent u aan het juiste adres. Wij leveren, monteren, onderhouden wc’s en badkamermeubilair.

Ook bij problemen met uw sanitair staan wij voor u klaar. Is er sprake van lekkage? Of is de afvoer of het toilet verstopt? Wij beschikken over alle benodigde kennis en kunde om mankementen snel op te sporen en te verhelpen. Uw sanitair werkt in no time weer perfect! We zijn te bereiken via 0800 255 3733 en via het contactformulier.

Renovatie van uw toilet

Woont u in Den Helder of in de omgeving van Den Helder en zoekt u een bedrijf dat kan helpen uw droombadkamer te realiseren? Of wilt u graag een mooi, nieuw toilet laten plaatsen? Wij helpen u graag. Aan de hand van uw wensen maken we, samen met u, een plan voor uw nieuwe badkamer. We kiezen het juiste sanitair uit, dat geheel past bij de door u gekozen sfeer. Uiteraard verzorgen wij ook de plaatsing van uw nieuwe sanitair, evenals de aanleg van het leidingwerk.